0322 429 55 22
trendefr
Sosyal Medya Hesaplarımız
Paslanmaz Kutu Harf Tabela

Birçok alışveriş merkezleri ve dükkanlarda modern şık görünüşler veren ve farklı malzemelerden yapılan tabela sistemleri kullanmaktadır. Bu tabela sistemleri göz alıcı yapıları ile müşterileri cezbederek dikkat çekmektedir. Bu sistemlerden en çok rağbet görenlerden biri de birçok farklı işletmede göze çarpan Paslanmaz kutu harf tabela sistemleridir. Bu tabela sistemlerinde paslanmaz krom malzemeden yapılan harflerin, ön yüzleri 304 kalite ve 1,2 mm kalınlıkta paslanmaz krom nikel karışımı malzemeden yapılmaktadır. Tabelada yer alan harflerin ön kısımları lazer sistemi kullanılarak kesilirken yan yüzeyler giyotin makası ile kesilerek harfler hazırlanmaktadır. Neredeyse tamamen el işçiliği kullanılarak yapılan bu tür tabela sistemleri tercihe uygun olarak istenilen renklere boyana bilmektedir.

Paslanmaz Kutu Harf Tabela

Paslanmaz Kutu Harf

Paslanmaz sac malzeme kullanıldığı için çok uzun süreler kullanılabilmektedir. Müşterinin taleplerine uygun olarak ışıklı ya da ışıksız olarak tasarlanabilir. Uygulama alanına bağlı olarak isteğe göre şekillendirilen ışıklı tabelalarda kullanılan ışık verici kaynağın kalitesine dikkat etmek gerekir. Su geçirmez kaliteli modül LED ışık sistemi kullanılması tavsiye edilir. Adana kutu harf tabela yapılan iş yerleri görsel olarak diğer komşu iş yerlerine nazaran gece veya gündüz çok farklı ve göz alıcı bir şekilde dikkat çeker. Sektörün kimliğine uygun olması ve amaçlarına göre bu tür tabela sistemleri sarı gold, siyah mat ve gümüş gri kalitede yapılabilmektedir. Çok uzun süreler paslanma kararma söz konusu olmadan kullanılır. Paslanmaz kutu harf tabela sistemleri çok kısa sürelerde iş yeri itibarınızı önemli derecede yükseltir.

Kutu Harf Paslanmaz

Tüm aşamalarında maharet isteyen el işçiliği kullanılan Kutu harf tabela sistemleri belli bir kalitede uzmanlık sahibi olan işletmeler ve profesyonel personeller tarafından yapılmalıdır. Düşük kalitede malzeme ve kalitesiz ışıklandırma sistemi kullanılması kısa süreler içinde tabelanın deforme olmasına sebep olabilir. Belli sürelerde mutlaka bakım ve temizlik işlemleri uygulanmalı ve parlak ve şık görünüm sürekli muhafaza edilmelidir. İş kapasitesi ve müşteri kalitesini % 100 etkiler. Paslanmaz kutu harf sistemleri doğru kişilerle ve kaliteli malzeme ile istenilen etkiyi çok kısa sürelerde işletme sahibine göstermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?